Постанова
від 14.12.2009 по справі 4-179/09
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 4-179/09

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 грудня 2009 року . Смт. Підволоч иськ

Підволочиський районний суд Тернопільської області

в складі: голо вуючого Сташківа Н .Б.

за участю

секретаря судового засід ання Драус О.О.

прокурор а Самойлова П.Г.

розглянувши у відкритом у судовому засіданні в залі с уду селища Підволочиська под ання слідчого СВ Підволочись кого РВ УМВС України в Терноп ільській області про продовж ення строку тримання під вар тою

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, у родженцю села Чорне Соліка мського району Пермської обл асті Російської Федерації , жителя АДРЕСА_1,' українця , громадянина України, з сер едньою освітою, не одружено го, не працюючого, раніше суди мого, -

у скоєнні злочину пере дбаченого ч. З ст. 185 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Підволочиськ ого РВ УМВС України в Тернопі льській області звернувся до Підволочиського районного с уду з поданням, погодженим в.о . прокурора Підволочиського району, про продовження стро ку тримання під вартою обвин уваченому ОСОБА_2 у скоєнн і злочину, передбаченого ч. З с т. 185КК України.

Суд, заслухавши слідчого , яка подання підтримала, зісл авшись на обставини у ньому в икладені та доповнила, що зав ершити розслідування кримін альної справи до закінчення строку тримання під вартою, т обто до 15 грудня 2009 року не вида ється можливим, оскільки для повного всебічного та об'єкт ивного встановлення всіх обс тавин справи не виконано ряд у слідчих дій, а враховуючи те , що підстав для зміни чи скасу вання запобіжного заходу нем ає, оскільки ОСОБА_2 обвин увачується у вчиненні злочин у, за який передбачено покара ння понад три роки позбавлен ня волі, може перешкодити вст ановленню істини по кримінал ьній справі та продовжувати злочинну діяльність, думку п рокурора, який подання підтр имав та просить продовжити с трок тримання під вартою до т рьох місяців, обвинуваченого ОСОБА_2, який заперечив пр оти задоволення подання та п росить змінити йому запобіжн ий захід на підписку про неви їзд з постійного місяця прож ивання, виходячи з наданих ма теріалів кримінальної справ и та враховуючи особу ОСОБА _2 приходить до переконання , що подання підлягає до задов олення, оскільки:

ОСОБА_2 обвинувачуєтьс я у тому, що на початку вересня 2009 року ОСОБА_2, перебуваюч и в будинку ОСОБА_3, що в с. Б огданівка Підволочиського р айону, таємно викрав фен для с ушіння волосся, вартістю 120 гр ивень. Крім того, 07 жовтня 2009 рок у з метою заволодіння чужим м айном, таємно проник в житлов ий будинок ОСОБА_4, що в с. К ам'янки Підволочиського райо ну, звідки умисно, таємно викр ав мобільний телефон марки « Сіменс», після чого з місця вч инення злочину зник. Переслі дуючи мету заволодіння чужим майном, 07 жовтня 2009 року ОСОБ А_2, таємно проник в житловий будинок ОСОБА_5, що в с. Кам 'янки Підволочиського району , звідки умисно таємно викрав DVD-плеєр «ВВК», чим спричинив п отерпілому матеріальну шкод у на суму 360 гривень, після чого з місця вчинення злочину зни к.

13 жовтня 2009 року слідчим СВ П ідволочиського РВ УМВС Украї ни в Тернопільській області порушено кримінальну справу відносно громадянина ОСОБ А_2 за ознаками злочину, пере дбаченого ч.З ст. 185 КК України.

15 жовтня 2009 року о 18-00 год ОС ОБА_2 затриманий в порядку с т.. 115 КПК України за підозрою у скоєнні злочину, передбачено го ч.З ст. 185 КК України а постан овою Підволочиського районн ого суду Тернопільської обла сті від 17 жовтня 2Q09 року ОСОБА _2 обрано запобіжний захід у виді взяття під варту.

Строк тримання під варто ю ОСОБА_2 закінчується 15 гр удня 2009 року.

Підстав для скасування чи з міни запобіжного заходу нема є, оскільки ОСОБА_2 раніше неодноразово судимий вчинен ня аналогічних злочинів, на д аний час обвинувачується у в чинені злочину, за яке передб ачене покарання понад три ро ки позбавлення волі, та переб уваючи на волі може ухилитис ь від органів слідства та суд у, оскільки не має постійного місця проживання та продовж увати злочинну діяльність.

Завершити розслідування кримінальної справи до закі нчення строку тримання обвин уваченого ОСОБА_2 під варт ою неможливо, оскільки з мето ю повного, всебічного та об'єк тивного дослідження обстави н справи необхідно виконати ряд слідчих дій :

додатково допитати Об винуваченого ОСОБА_2; допи тати потерпілого ОСОБА_4;

допитати в якості свідкі в ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСО БА_8, ОСОБА_9; виконати слі дчі дії на стадії завершення досудового слідства.

За вказаних обставин, б еручи до уваги, що підстав для зміни обвинуваченому ОСОБ А_2 запобіжного заходу нема є, завершити розслідування к римінальної справи до закінч ення строку тримання його пі д вартою неможливо тому слід продовжити строк тримання о бвинуваченого ОСОБА_2 під вартою до трьох місяців.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 148,155,165,165-2 КПК У країни, -

ПОСТАНОВИВ:

Обвинуваченому ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1, жителю АД РЕСА_1, у вчиненні злочинів, п ередбачених ч. З ст. 185 КК Україн и, продовжити строк тримання під вартою до трьох місяців.

Постанова може бути оск аржена до Апеляційного суду Тернопільської області прот ягом трьох діб.

Суддя

Дата ухвалення рішення14.12.2009
Оприлюднено21.05.2011
Номер документу7295346
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-179/09

Постанова від 22.07.2009

Кримінальне

Калінінський районний суд м.Донецька

Гавриленко О. М.

Постанова від 22.07.2009

Кримінальне

Калінінський районний суд м.Донецька

Гавриленко О. М.

Постанова від 18.08.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Одеського гарнізону

Деркачов О.В.

Постанова від 18.08.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Одеського гарнізону

Деркачов О.В.

Постанова від 03.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Ганечко О.М.

Постанова від 03.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Ганечко О.М.

Постанова від 16.07.2009

Кримінальне

Харківський районний суд Харківської області

Пілюгіна Олена Миколаївна

Постанова від 16.07.2009

Кримінальне

Харківський районний суд Харківської області

Пілюгіна Олена Миколаївна

Постанова від 14.12.2009

Кримінальне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Назарій Богданович

Постанова від 14.12.2009

Кримінальне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Назарій Богданович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні