QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Нові компанії

15 540 компаній

ТОВ «СУПЕРМІТ»

Виробництво м'яса

Кількість працівників

3

Дата заснування

14.11.2024

ТОВ «КМ»

Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання

Дата заснування

13.11.2024

ТОВ «АДОНАЙ 2026»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

2 179 600 ₴

Кількість працівників

19

Дата заснування

06.11.2024

ТОВ «МУЗА ФУД»

Виробництво готової їжі та страв

Дохід за 2024

10 000 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

05.11.2024

ТОВ «АГРО-ГУР»

Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах

Дата заснування

05.11.2024

ТОВ «ХЄЛСІ ЧОЙС КОРПОРЕЙШН»

Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів

Дохід за 2024

836 400 ₴

Кількість працівників

3

Дата заснування

04.11.2024

ТОВ «КВІКФУД»

Виробництво готової їжі та страв

Кількість працівників

1

Дата заснування

04.11.2024

ТОВ «АСТРОТОРГОПТ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Кількість працівників

1

Дата заснування

01.11.2024

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.