Реєстр юридичних осіб
Розділ 10 Виробництво харчових продуктів
Міста
Регіони
Виробництво харчових продуктів
Нові компанії
15 540 компаній
ТОВ «М'ЯСОЛОДА»
Виробництво м'ясних продуктів
Дохід за 2024
1 442 100 ₴
Кількість працівників
6
Дата заснування
21.10.2024
ТОВ «ВО „ГРІНПОІНТ“»
Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.
Дохід за 2024
14 294 000 ₴
Кількість працівників
7
Дата заснування
21.10.2024
ТОВ «КИЇВСЬКІ ДЕЛІКАТЕСИ»
Виробництво м'ясних продуктів
Кількість працівників
1
Дата заснування
18.10.2024
ТОВ «ТАРІФА»
Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості
Кількість працівників
1
Дата заснування
16.10.2024
ТОВ «ХАРБОЛ»
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Дата заснування
14.10.2024
ТОВ «МІКА ФУД»
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Дата заснування
14.10.2024
ТОВ «Лакі Продакт Груп»
Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання
Кількість працівників
1
Дата заснування
10.10.2024
Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).
У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.