QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Нові компанії

15 541 компанія

ТОВ «КОМБІПРОД ЮНІОН»

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.

Кількість працівників

5

Дата заснування

02.09.2024

ТОВ «ЛАЛ»

Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах

Дата заснування

26.08.2024

ТОВ «СД ОІЛ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дата заснування

26.08.2024

ТОВ «МІТ-ТЕКС»

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.

Дохід за 2024

441 200 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

22.08.2024

ТОВ «ОДЕСЬКИЙ КОРОВАЙ ТМ»

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Дата заснування

21.08.2024

ТОВ «ВІНФІД»

Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах

Дохід за 2024

1 485 000 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

21.08.2024

ТОВ «АРГАНТА»

Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів

Дата заснування

20.08.2024

ТОВ «МАРЕТТІ»

Виробництво прянощів і приправ

Кількість працівників

1

Дата заснування

19.08.2024

ТОВ «МАЛІРЕС»

Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у.

Дата заснування

16.08.2024

ТОВ «ФАРІНЕЛЛІ»

Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

Дата заснування

16.08.2024

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.