QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Нові компанії

15 541 компанія

ТОВ «Масло ГХІСОМ»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Кількість працівників

1

Дата заснування

08.08.2024

ТОВ «СВІНЕКО»

Виробництво м'яса

Дохід за 2024

1 894 100 ₴

Кількість працівників

4

Дата заснування

08.08.2024

ТОВ «ТПП „САНОІЛ“»

Виробництво олії та тваринних жирів

Кількість працівників

1

Дата заснування

06.08.2024

ТОВ «ЛЕКС ФЛОВЕР»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

980 000 ₴

Кількість працівників

3

Дата заснування

05.08.2024

ТОВ «ТУР­БО­ВЕН­ТСЕР­ВІС+»

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Дата заснування

04.08.2024

ТОВ «ОЛІФАРМ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дата заснування

01.08.2024

ТОВ «ВП „ПТФ-ТЕХНО“»

Виробництво готових кормів для домашніх тварин

Дохід за 2024

644 500 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

01.08.2024

ТОВ «СПЕЛЛ БІНС»

Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів

Кількість працівників

1

Дата заснування

01.08.2024

ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ ХЛІБНИЙ ДІМ»

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Дохід за 2024

11 000 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

01.08.2024

ТОВ «ЛІСОВАР»

Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів

Дохід за 2024

300 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

30.07.2024

ТОВ «Франч ЮА»

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Дохід за 2024

16 500 ₴

Кількість працівників

1

Дата заснування

30.07.2024

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.