ТОВ «Масло ГХІСОМ»
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Кількість працівників
1
Дата заснування
08.08.2024
Реєстр юридичних осіб
15 541 компанія
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Кількість працівників
1
Дата заснування
08.08.2024
Виробництво м'яса
Дохід за 2024
1 894 100 ₴
Кількість працівників
4
Дата заснування
08.08.2024
Виробництво м'яса свійської птиці
Дохід за 2024
20 400 ₴
Кількість працівників
1
Дата заснування
08.08.2024
Виробництво олії та тваринних жирів
Кількість працівників
1
Дата заснування
06.08.2024
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
980 000 ₴
Кількість працівників
3
Дата заснування
05.08.2024
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Дата заснування
04.08.2024
Виробництво готових кормів для домашніх тварин
Дохід за 2024
644 500 ₴
Кількість працівників
1
Дата заснування
01.08.2024
Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів
Кількість працівників
1
Дата заснування
01.08.2024
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Дохід за 2024
11 000 ₴
Кількість працівників
1
Дата заснування
01.08.2024
Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів
Дохід за 2024
300 ₴
Кількість працівників
1
Дата заснування
30.07.2024
Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Дохід за 2024
16 500 ₴
Кількість працівників
1
Дата заснування
30.07.2024
Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).
У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.